Workshop: Een robot in mijn klas!

De ontwikkelingen gaan snel, we horen steeds vaker over robots en kunstmatige intelligentie. Hoe snel gaat het echt? Moet ik mijn leerlingen hierop voorbereiden? Kan ik er nu al wat mee in mijn klas?

Leerlingen vinden het werken met robots erg leuk en inspirerend, het daagt ze uit om op een andere manier na te denken. Maar hoe geef je dit een goede plek binnen je onderwijs, waar past dit op je leerlijn en wat is het doel van het werken met de robots?

We willen je graag meenemen in dit proces en je inspireren. Zelf zijn we erg enthousiast over de mogelijkheden en zijn we tegelijk nuchter over de toepasbaarheid in je klas.

Schrijf je nu in voor de workshop ‘Help een robot in mijn klas’. Je gaat geïnspireerd naar huis en niet met lege handen! Elke deelnemer ontvangt van ons een complete robotset met een winkelwaarde van € 250, dit is inbegrepen in de cursusprijs.

Inhoud van de workshop

Tijdens de workshop ga je praktisch aan de slag met het aanwezige materiaal. Wij zorgen voor veel verschillende robots zodat je zelf kunt ervaren wat de mogelijkheden zijn. Door de kleinschalige opzet is er alle ruimte om vragen te stellen en samen na te denken over de mogelijkheden. Daarnaast kijken we nadrukkelijk hoe we de robots kunnen inzetten in je al bestaande lesprogramma: dus niet weer iets erbij, maar in plaats van. Daarvoor is inzicht in de leerlijnen belangrijk, we helpen je op weg om hier een goede invulling aan te geven.

Je gaat niet met lege handen naar huis, bij de prijs van de workshop zit een eigen robot inbegrepen!

Doelen van de workshop

  • Je kunt verschillende robots besturen
  • Je kunt op verschillende laptops oefenen met programmeren
  • Je kunt met verschillende materialen bouwen (UARO/Artec/Gigo)
  • Je leert over de verschillende lesmogelijkheden bij de producten
  • Je krijgt sample + les ideeën aangereikt om volgende dag toe te kunnen passen
  • Je denkt mee over de plek op de leerlijnen (Waar past dit bij? Wat kan weg)

Tijdsduur en plaats

De workshop wordt gegeven in Zwolle op 7 februari van 14:00 tot 17:00 uur. De workshop wordt verzorgd door Sander Dorst en Maarten van der Steeg.

Kosten

De kosten bedragen € 325 per deelnemer, inclusief een eigen robotset. Meer informatie over deze set vind je hier. Werk je in de onder- of middenbouw, dan hebben we een set op maat voor die groepen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Inschrijven workshop
‘Een robot in mijn klas!’

Naam:

School:

Plaats:

Ik geef les in groep :

E-mail:

Telefoonnummer:

Bericht:

Ik ga akkoord met de prijs van € 325 en de algemene voorwaarden

Trainers:

2017-11-28T12:33:24+00:00