Lesmateriaal 2017-10-20T18:00:20+00:00

Educatief lesmateriaal voor het basisonderwijs

Ben je op zoek naar een goede manier om educatief lesmateriaal te ontwikkelen voor het onderwijs? Lesmateriaal dat perfect aansluit bij de huidige manier van werken in het basisonderwijs? Dan ben je ben je bij ons aan het juiste adres. Met veel ervaring in het ontwikkelen van digitaal lesmateriaal, een groot netwerk en verstand van onderwijs kunnen we je hier goed in op weg helpen. We beginnen met een goed gesprek om precies uit te zoeken wat jij wilt. Dan zoeken we samen naar de juiste manier om het lesmateriaal te ontwikkelen en te verspreiden. Wij beschikken over een modern digitaal platform voor het maken en delen van lesmateriaal. Daarnaast kunnen we helpen bij het ontwikkelen van een eigen website of papieren lesmateriaal. Wij vormen de brug tussen de aanbieder en de gebruiker in het onderwijs.

Een van de mogelijkheden om het materiaal te ontwerpen en te verspreiden is door gebruik te maken van het platform Schoolrijk. Leerkrachten kunnen gratis gebruik maken van Schoolrijk.

De lesmaterialen laten we het liefst aansluiten bij een van de leerlijnen voor het basisonderwijs. Op deze manier kan het lesmateriaal opgenomen worden in het curriculum van de scholen, zodat het niet iets extra’s is, maar prima aansluit bij het lesaanbod. Voorbeelden van leerlijnen vind je hier.

Schoolrijk

Schoolrijk is een website waarmee leerkrachten zelf digitale lessen en toetsen kunnen maken en delen. Aan de vragen kunnen diverse bronnen worden gehangen. De leerlingen maken de lessen online en de leerkracht ziet de resultaten overzichtelijk op het resultatenscherm. Gratis voor leerkrachten!

www.schoolrijk.nl

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Mail naar info@nieuwleren.nl of bel met 06-13027919