Cito Analyse rekenen2021-03-30T19:48:15+02:00

Project Description

Cito analyse rekenen

Wanneer de CITO-lvs toetsen zijn afgerond is het vaak handig om een analyse te maken van de fouten. Door te onderzoeken in welke categorieen een leerling fouten maakt kun je je onderwijs beter aanpassen aan de leerling. Om het maken van deze analyse wat handiger te maken hebben we een tooltje ontwikkeld waarmee je per leerling makkelijk kunt zien hoeveel procent een leerling verkeerd heeft gemaakt bij elke categorie. We vermelden ook het aantal sommen in die categorie zodat je een goed beeld krijgt van hoe de leerling de CITO heeft gemaakt.

Downloads

Door op een button te klikken kun je een Excelbestand downloaden waarmee je een analyse van de Cito-lovs toets kunt maken. In dit bestand kun je per leerling aangeven welke opgave hij fout heeft. Het programma rekent dit om naar een foutpercentage per categorie.

Leerlijnen voor het basisonderwijs

Ken je ons handige leerlijnenboek al? Leerdoelen in leerlingtaal voor groep 1 t/m 8, voor de meeste vakken van het basisonderwijs. Concreet en overzichtelijk! Bestel hem hier: www.nieuwleren.nl/webshopleerlijnen

Digitaal logboek

In Klasseplan hebben we nu een digitaal logboek toegevoegd! Heel handig voor de overdracht naar je duo-collega, en tijdbesparend. Klik hier voor meer informatie.

M3 3.0
E3 3.0
M7 3.0
E7 3.0

Nieuwberichten en blogs

Bekijk het trainingsaanbod

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Mail naar info@nieuwleren.nl of bel met 06-13027919