Klasseplan2024-03-12T09:13:10+01:00

Klasseplan

Plannen, observeren en reflecteren zijn de kernwoorden van Klasseplan. Vanuit methodeplanningen of leerlijnen kun je leerstof inplannen, observeren op doelen en leerlingen laten reflecteren op hun doelen.

In Klasseplan kun je de compleet gevulde jaarplanningen per methode importeren en aanpassen, je eigen leerstof en doelen invoeren of de doelen uit Leerlijnen voor het basisonderwijs importeren. Je maakt een weekkaart op papier of digitaal voor je leerlingen en je krijgt een leerkrachtkaart voor je eigen overzicht. Daarnaast biedt Klasseplan een heel handig digitaal logboek voor de overdracht tussen leerkrachten, gekoppeld aan je digitale rooster.

Werk je in groep 1 of 2? Dan is het plannen en observeren in Klasseplan een aanrader. Compleet uitgewerkte leerlijnen staan voor je klaar, maar je kunt deze naar eigen inzicht aanpassen, ook kun je eigen leerlijnen toevoegen. Vanuit de leerlijnen kun je een aantal doelen observeren, zo beschik je over een compleet observatiesysteem.

Wil jij meer overzicht over je leerstof en wil je minder tijd kwijt zijn aan het inplannen? Dan is Klasseplan perfect voor jou.

Wil je Klasseplan uitproberen? Dat kan vier weken gratis, ga naar www.klasseplan.nl voor meer informatie

Trainingen voor Klasseplan

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Mail naar info@nieuwleren.nl of bel met 06-13027919