Bert Willering2017-02-20T15:38:10+01:00

Geniet van het veranderende onderwijslandschap

Bert Willering

Een meesterknecht is in wielertermen de knecht van de kopman. Hij stelt alles in het werk om de kopman aan de zege in een etappe of klassement te helpen. Zo zorgt hij dat de andere teamleden op de juiste manier ondersteunend zijn aan de kopman. Hij leest de koers, kent de races en weet hoe, waar en wanneer hij zijn kopman goed kan afzetten. Ik wil mij graag vergelijken met een meesterknecht uit het wielrennen.

In het onderwijs heb ik diverse races gelopen en koersen afgelegd. Soms met beklimmingen en snelle ontwikkelingen. Maar ook met afdalingen en valpartijen. En wie eigenlijk niet?! Als meesterknecht wil ik mij ten dienste stellen aan het onderwijs. Jij fietst als leerkracht door een steeds veranderend onderwijslandschap. Veel ontwikkelingen komen in sneltreinvaart voorbij. Je bent niet meer alleen afhankelijk van de goede conditie van je benen, veel meer factoren spelen een rol. Ben jij diegene die een setje nodig heeft? Of is de flow even uit jullie onderwijs? Wil je opschakelen? Moet je recupereren?

Ik wil als meesterknecht dienstbaar zijn aan jou persoonlijk of aan jullie team. Geen omhaal van woorden, geen ellenlang theoretisch verhaal. Als jij het momenteel zwaar hebt, als jullie team geprikkeld of ondersteund moeten worden bij de onderwijsontwikkelingen, dan wil ik jullie graag motiveren bij het aangaan van die uitdagingen.

– Geniet van het veranderende onderwijslandschap en de afstand die je al hebt afgelegd –

Bert Willering, meesterknecht

Bekijk hieronder de trainingen die Bert op jullie school kan verzorgen.

Trainingen

Visie en inspiratie

Veranderen begint bij een heldere visie. Wat is er allemaal mogelijk als je aan andere onderwijsvormen denkt? Hoe doen andere scholenLees verder

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Mail naar info@nieuwleren.nl of bel met 06-13027919