Natasja Smit2017-02-27T08:15:01+01:00

Gepersonaliseerd onderwijs mogelijk maken

Natasja Smit

Natasja Smit: leerkracht-specialist ICT-didactiek & leerkracht groep 7/8  Master of Learning & Innovation

Mijn missie als leerkracht-trainer is dat ik leerkrachten wil inspireren en motiveren voor het onderwijs. Het mooie beroep van leerkracht (PO) staat onder druk. Er zijn veel negatieve berichten over (o.a.) hoge werkdruk, veranderende werkomstandigheden, volle lesroosters, overmatige administratieplicht en ga zo maar door. Veel (digitale) veranderingen worden weinig zorgvuldig geïmplementeerd zodat leerkrachten deze veranderingen ervaren als  meer druk. Door opnieuw en samen te gaan kijken naar de mogelijkheden, voor zowel de leerlingen als de leerkracht zelf, hoop ik leerkrachten te kunnen inspireren en motiveren om weer leer-kracht te voelen.

Ons onderwijs is in ontwikkeling, zoals alles om ons heen in de maatschappij in ontwikkeling is. Dit is een natuurlijk gegeven; als leerkracht moeten we meegaan in deze ontwikkeling. Onze leerkrachttaak is om het onderwijs boeiend en passend te maken bij de huidige en toekomstige maatschappij.

Mijn missie is om leerkrachten daarbij te helpen. Dit doe ik door het geven van diverse trainingen en trainingen op maat. Kijk bij het onderstaande trainingsaanbod of neem contact op met Nieuw Leren voor een training op maat.

Bekijk hieronder de trainingen die Natasja op jullie school kan verzorgen.

Trainingen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Mail naar info@nieuwleren.nl of bel met 06-13027919