trainingleerlijnen2021-03-29T09:54:22+02:00

Van methode naar leerlijn

Welkom bij de training ‘Van methode naar leerlijn’  Je vindt op deze pagina linkjes naar de online vergaderruimtes, naar bestanden en artikelen met achtergrondinformatie. We beginnen in de centrale ruimte, je kunt op de blauwe button klikken om deel te nemen.

Als we in groepjes uit elkaar gaan zal ik dat aangeven, je kunt de vergadering dan sluiten en klikken op de button voor de unit waarin je bent ingedeeld. De vergadering opent in een nieuw tabblad, deze pagina blijft ook open zodat je de documenten etc kunt bekijken.

Centrale ruimte:
Start van de masterclass

We starten centraal en beginnen door te kijken naar de einddoelen: referentieniveaus en kerndoelen. Dit is een korte theoretische inleiding, waarin we samen kijken naar de inhoud van de referentieniveaus. Klik op de button hierboven om deel te nemen aan de bijeenkomst, vul vervolgens je naam in en klik op ‘deelnemen aan de vergadering’.

Opdracht 1:
‘Mijn onderwijs’

De eerste opdracht gaat over jullie visie op onderwijs, het werken vanuit leerlijnen en de rol van leerkracht en leerling. Bekijk het document ‘MijnOnderwijs’ en geef zelf, per onderdeel’ aan waar je staat en waar je zou willen staan.

Bestanden bij opdracht 3: Invulling van de leerlijn

Als het nodig is kun je me bellen via 06-13027919

 Je kunt me ook mailen: info@nieuwleren.nl